Ești agenție?

Ajutorul tău poate face mult bine unui business aflat în dificultate. Fie că e vorba de consultanță sau de servicii specifice, poți dona timpul tău și mai ales din know-how pentru a contribui la reinventarea unei afaceri. Noi promovăm bunăvoința ta și te punem în contact cu un business care are nevoie de susținere.

Cum poți ajuta un business afectat? 

În primul rând, evaluează resursele agenției și încărcarea echipei. Apoi, gândește-te exact dacă poți să oferi consultanță sau câteva servicii specifice activității agenției și în limita a câte ore. De acolo, suntem doar la un click distanță. Completează formularul de aici și în 48 de ore clarificăm împreună condițiile și publicăm serviciile pe platformă! 

Noi te vom pune în legătură cu companiile care își doresc ajutorul tău. Bineînțeles, decizia finală de colaborare rămâne în mâinile agenției, în funcție de cât de mult experiența pe care o ai pe industria în care activează business-ul și tu consideri că poți avea un impact cu adevărat semnificativ. 

Deși ne-ar plăcea ca toate orele donate să fie utilizate de companii, trebuie să menționăm că înscrierea agenției în platformă nu garantează că vei și primi solicitări de sprijin din partea companiilor.

OFERA AJUTOR

Citește regulamentul platformei aici.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported By
Recommended by
Media Partners
Communities