Ești companie?

Dacă ești antreprenor sau reprezinți o companie afectată de situația actuală și nu știi ce să faci mai departe ori nu ai resurse pentru a-ți reinventa business-ul, ai ajuns în locul potrivit! Agenții de top din zona de marketing, PR sau digital sunt aici să te susțină și să îți ofere consultanță gratuită și idei aplicabile.

Ce ajutor poți primi? 

Agenții de marketing, PR sau digital de renume din România își donează timpul pentru a vă susține eforturile de supraviețuire sau reinventare a business-ului pe care îl deții. 

Astfel, dacă:

  • nu știi cum să comunici în această perioadă cu publicul tău sau ai nevoie de o strategie de comunicare mai clară
  • vrei să abordezi canale noi de comunicare sau promovare, dar nu știi care ți s-ar potrivi mai bine business-ului
  • vrei să te apuci de promovare prin Google sau Facebook Ads, dar nu știi care e cea mai bună strategie în această direcție 
  • dorești să-ți reinventezi afacerea sau să deschizi una complet nouă și ți-ar fi de folos un rebranding sau un branding nou
  • ai nevoie de sfaturi pentru a-ți muta business-ul în on-line

Suntem aici să te ajutăm. Tot ce trebuie să faci este să te uiți peste agențiile care voluntariază ore de consultanță și servicii și să completezi formularul online de aici, specificând în ce domeniu ai business-ul, cum te-a afectat pandemia și care dintre agențiile din proiect crezi că te-ar putea ajuta să depășești această perioadă dificilă. 

Agențiile își rezervă dreptul să aleagă către ce business își donează orele de consultanță sau serviciile, pe baza experienței fiecăreia cu industria în care activezi și convingerea agenției că te poate ajuta cu adevărat.

După primirea solicitării din partea companiei, echipa Marketing for Good o va evalua și va contacta agenția. Etapa de evaluare poate dura până la 72h. Această etapă se poate prelungi dacă o companie nu indică nicio preferință față de o agenție de la care ar dori să primească ajutor.

Dacă nu știți ce servicii v-ar putea ajuta cu adevărat compania, înainte să alegeți o agenție, vă recomandăm să stați de vorbă și cu unul dintre consultanții noștri de la secțiunea Pick my brain.

SOLICITA SPRIJIN

Înainte de a ne trimite mail, te rugăm să citești cu atenție și regulamentul legat de relația dintre tine și agențiile care îți vor oferi ajutorul. 

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported By
Recommended by
Media Partners
Communities