Regulament

Prin utilizarea acestui site, toți ce implicați (furnizori sau beneficiari) acceptă să respecte următorul regulament:

1. Responsabilitate 

1.1. Platforma Marketing for Good asigură doar intermedierea relației dintre furnizori și beneficiari și nu garantează finalitatea și continuitatea serviciilor. 

1.2. Echipa Evensys se implică doar în stabilirea contactului inițial dintre furnizori și beneficiari, aceștia din urmă fiind responsabili pentru continuarea discuțiilor, stabilirea modului în care își desfășoară relația și încetarea colaborării. 

1.3. Platforma Marketing for Good și Evensys sunt doar intermediari în stabilirea contactului inițial dintre furnzior și beneficar, modul în care aceștia își vor desfășura mai departe colaborarea ține de responsabilitatea furnizorului, respectiv a beneficiarului.

2. Colaborarea furnizor – beneficiar

2.1. Furnizorii își rezervă dreptul de a alege beneficiarii cu care colaborează, în funcție de propriile criterii de apreciere și compatibilitate. 

2.2. Furnizorii vor stabili termenii colaborării, numărul de beneficiari cărora le pot oferi ajutorul, ce servicii punctuale pot oferi și pe ce perioadă de timp. Tot furnizorii vor stabili, de comun acord cu beneficiarii, modul de comunicare (prin mesaje/mail-uri, prin tool-uri de audio sau video conferință).

2.3. Beneficiarii se angajează să ofere toate detaliile și informațiile necesare și solicitate de furnizori, în mod onest și transparent, pentru ca aceștia să-și ofere serviciile în cunoștință de cauză și adaptate situației în care se află business-ul la momentul actual.

2.4. Serviciile donate prin intermediul platformei Marketing for Good  și oferite de furnizori nu sunt plătite, însă, orice alte activități în afara celor menționate deja pe platformă pot fi oferite gratuit sau contra cost la cererea furnizorului. 

2.5. Încetarea colaborării se poate face unilateral de către furnizor, cu o notificare în prealabil a beneficiarului. 

2.6. Toți specialiștii în digital din Ucraina care doresc să beneficieze de ajutor din partea agențiilor și companiilor din România trebuie sa ne contacteze pe e-mail la adresa „contact@marketingforgood.ro”.

În cazul în care apar neclarități în prima fază, când se stabilește colaborarea, vă rugăm să ne contactați la contact@marketingforgood.ro.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported By
Recommended by
Media Partners
Communities